perjantai 31. elokuuta 2012

Aamuvuoro on takana ja perjantain kunniaksi tuli tehtyä muutamia kortteja. Joululla vielä mennään. Kiitän lämpimästi Anskua ja Mari-Susannaa kun olette liittyneet sivustooni.:) Hyvää viikonloppua kaikille, mullakin on viikonloppu vapaata ja vielä maanantaikin, joten nyt kortteillaan oikein kunnolla:)

Perjantain satoa...

Pitkästä aikaa tein 3D-kortteja. Intohimona askartelu-tapaamisesta jäi Craftikan poistomyynnistä nämä Sarah Kayn 3D kuvat käteen.



Kukkarivistössä tapahtu joku kömmähdys, mut pistetään luovuuden piikkiin:)



tiistai 28. elokuuta 2012

Olipas mukava yllätys:)

Sain tänään tällaisen ihanan tunnustuksen Tuirelta, Murulasta. Kiitos Tuikku vielä tämän oman bloginikin kautta, tämä on todella mieltä lämmittävää! Jaan tunnustuksen seuraaville:
1. Kissanpäiviäkortit
2.Sädehelmi askartelee
3.Maaritin käsityöt
4.Sirpaliinan askartelut
5.Anskun aarremaa


Tunnustuksen säännöt ovat:
1. Kiitä linkin kera blokkaajaa, jolta sait sen.
2. Anna tunnustus (5) suosikkiblogillesi ja kerro heille siitä.
3. Kopioi Post it ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempiblokkaajasi jakavat sen eteenpäin

maanantai 27. elokuuta 2012

Intohimona askartelu satoa...

Aurinkoista ja myöskin sateista maanantaita. Eiliseltä Intohimona askartelu-reissusta selvitty. Seura oli mitä parasta niinkuin meidät reissut aina ovat:) Käteen jäi vaikka mitä ja harmittaa kun en huomannut ottaa kuvia mitä kaikkea kivaa ja mukavaa löytyi. Mutta tässä muutamia tuotoksia, mitä tänään vapaapäivänä on tullut tehtyä. Tässä eilen hankkima La Blanchen leimasin ja myöskin taustapaperi on eiliseltä reissulta



Tässä on oma suosikki. Yksinkertainen on kaunista. Taitaa olla tämä versio meidän perheen joulukorttina tänävuonna ystäville ja sukulaisille:)

Ja tässä samantapaisia mutta kuitenkin erilaisia...

tiistai 21. elokuuta 2012

Joulutunnelmissa mennään

Keskiviikko on käynnistymässä ja ohjelmaa riittää. Pitäisi aloittaa siivoilua ja viettää laatuaikaa esikoisen kanssa lääkelaskujen parissa. Joskus on päiviä, että opiskelu sairaanhoitajaksi hieman tökkii niin silloin äiti rientää apuun ja tänään taitaa olla sellainen päivä. Hyvähän se on, että äipän apu kelpaa ja jos vielä on muistissa miten ne lääkelaskut menikään kun tässä omassa hoitajan työssäni niitä ei oikeastaan tarvitse. Mutta laitanpa nyt eilisen tuotokseni esille. En oikeen ole nyt tästä varma, hyvä varmaan tulee kun hieman vielä muuntelen...hmmm. Mutta joulussa mennään ja näitä syntyi eilen muutamia samantapaisia. Käytin Prima Marketin vintage tyttö leimasinta, kun jotenkin seki sopii Jouluun. Leimasin on Askartelupuoti Mulperista täältä Salosta:) Nyt aamulenkille metsään ja siitä se päivä lähtee.

maanantai 20. elokuuta 2012

Aurinkoista maanantaita

Aamu lähti ihanasti käyntiin 9km:n metsälenkillä sai pään aivan tyhjäksi ja sai nauttia vaan hiljaisuudesta ja metsän tuoksusta. Kotiin tultuani päätin avata kammarini oven ja sain tehtyä muutaman jouluisen leimasin kortin. Leimasin on Magnolian omppu ja sopii joulukortteihin kuin nenä päähän. Ihanaa alkavaa viikkoa. Kiitos Tuikku taas ihanasta kommentista.

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Joulua odotellessa.....

Sunnuntaita teille kaikille. Nyt se iski, se odotettu kärpänen. Askarteluystävien blogeja lukiessani huomasin, että monella on jo joulukorttitohinat menossa. Itse tein tänään ensimmäiset kortit korttikuvia käyttäen. Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille:)
Peruskortti lisäksi vähän juuttia, siitä tulee Joulu mieleen:)

Jouluaiheinen paperi on Marianne Design:n uudesta talvi paperikosta. Oli täynnä ihania papereita Joulua tietysti ajatellen. Teksti on Sinna-tuotteen. Vähän pitsiä ja kortti on valmis:)


torstai 16. elokuuta 2012

Nuhanenä

Torstai on toivoa täynnä:) huomasin juuri, etten ole päivityksiä taas hetkeen tehnyt. Täällä ollaan hirmuisen flunssan kourissa ja yritetään siitä selvitä. Huomenna olisi vapaapäivä ja katsotaan jos saisi/jaksaisi myös vähän kortteilla. Tänään tuli postista Mari-Susannalta vinopino papereita, jotka varasin askartelukirppikseltä. Mielessä oli ideoita kortteiluun mutta voimat veivät sohvan nurkkaan ja peiton alle:( Huomasin, että olen saanut muutaman uuden lukijan Ihanaa ja tervetuloa katselemaan kun tästä taas toivun ja jotakin alkaa taas tapahtumaan:) Ihanaa alkavaa syksyä ja aurinkoista sellaista.